Ons verhaal

Bloembinderij `t Hoefblad is een winkel waar we al meer dan 20 jaar met veel passie werken met bloemen, planten, aardewerk, glaswerk en prachtige woonaccessoires die we tot een mooi geheel samen brengen. Vers en droog, vaas en glas worden in harmonie gecombineerd soms met bloemen of met zijde, misschien een vleugje kitsch maar het oog voor kwaliteit en detail is onze kracht!

Bloemen spelen bij ons de hoofdrol, bloemen zijn mooi levendig en ruiken erg lekker. We werken vooral met bloemen uit het seizoen. Iedere dag vers aangevoerd en met emotie uitgekozen. Bloemen zijn een fantastische manier om telkens weer nieuwe inspiratie op te doen en te komen tot telkens weer nieuwe, mooie en bijzondere creaties.

Om uiteindelijk te laten zien en natuurlijk te verkopen in onze winkels voor betaalbare prijzen. Bloemen voor jezelf of om weg te geven. Bloemen voor op je werk of  bloemen voor je huwelijk of het overlijden van een dierbare.

Naast bloemen verkopen we veel sfeerproducten van o.a PTMD, Jelle Quint, Scentchips en Dutz glaswerk. We maken daarmee ook veel plantaardige creaties met takken in combinatie met de meest prachtige zijde bloemen van de Silk-ka Collection.


Deze combinatie maakt ons van ’t Hoefblad Zevenbergen en Made tot creatieve sfeervolle winkels. Die zeker een bezoekje waard zijn.

Alles wat we maken is speciaal gemaakt voor jou.

Wie wij zijn?

Kitty, Niki, Laura, Ramona, Sanne en Noortje.